TRATAMENTE STOMATOLOGICE DENTAL TRAVELS

Tratamente stomatologice de calitate si garantate la preturi accesibile.

Tratamente stomatologice clinica stomatologica Dental TravelsMisiunea noastra este aceea de a oferi profesionalism, igiena si comfort maxim, atentie individualizata, respect, discretie, comunicare si responsabilitate. O echipa competenta, care imbina experienta cu abnegatia va sta mereu la dispozitie cu sevicii stomatologice de calitate.

Materialele folosite sunt de ultima generatie, consumabilele de unica folosinta, sterilizare si asepsie la cele mai inalte standarde.

Stim cat de stresanta poate fi durerea, insa vom depune toate eforturile ca aceasta sa dispara. Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, de aceea dorinta noastra este ca sa existe o cat mai buna comunicare intre noi si pacient. De aceea explicam situatiile si planul de tratament adecvat, astfel incat pacientul sa decida asupra tratamentului, fiind in cunostinta de cauza.

Proceduri – Tratamente

Profilaxie stomatologica

detartraje partiale si totale; fluorizari si periaje profesionale; tratamente antiinflamatorii; tratamente parodontale.

Tratamente odontale

tratamentul cariilor si leziunilor stomatologice, fracturi dentare si radiculare de orice pozitie, afectiuni ale pulpei dentare; gangrene de toate tipurile, necroze de orice tip, complicatii de osteite si ostiomielite; extirpari vitale, extirpari devitale, amputatii vitale si devitale; obturatiile canalelor radiculare.

Servicii stomatologice de ortodontie

toata gama de aparate ortodontice fixe si mobile inclusiv aparate de contentie.

Tratamente parodontale

tratamente ale parodontiului propriu-zis, cat si parodontiului marginal prin metode medical-terapeutice, chirurgicale.

Tratamente si interventii chirurgicale

anestezii dintre cele mai moderne ; extractii simple, extractii de resturi radiculare, premolarizari, chiuretajele alveolare de toate tipurile, chiuretaje apicoperiapicale.

Servicii stomatologice de implantologie

de la refacerea unui singur dinte la punti si proteze pe implante, acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala, atit din punct de vedere al medicului, cit si al pacientului.

Tratamente protetice

toata gama de lucrari protetice fixe si mobile (coroane, punti, proteze scheletate,proteze mobile totale sau partiale).

Tratamente estetice

tratamente de albire a dintilor fara afectare pulpara; bijuterii dentare; refaceri ceramice a dintilor frontali inestetici.

Tratamente stomatologice pedodontie (copii)

indrumari, tehnici si mijloace pentru mentinerea igienei bucale a copiilor; fluorari; sigilari de dinti temporar si permanent; controlul si indrumarea pentru profilaxia anormala dentara; tratamentul danturii copiilor.

CUM NE GASITI

 • +40 722 61 58 11
 • office@dental-travels.eu
 • Adresa Dental Travels
  Str. Polona, nr.55, sector 1, Bucuresti
 • Program clinica Dental Travels
  Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
  Sambata: DOAR CU PROGRAMARE
  Duminica: DOAR CU PROGRAMARE