TRATAMENTE ESTETICA DENTARA

Estetica dentara clinica stomatologie Dental TravelsAstazi, din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului. Datorita materialelor si a tehnicilor de prima clasa, dintii pot arata si dura mult mai bine decat in trecut.

De acum nu veti mai avea dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti mult mai frumosi ca pana acum, redandu-va zambetul plin de incredere! Zambetul este o importanta cale de comunicare.

V-ati aratat zambetul impecabil sau v-ati ascuns dintii de lentila aparatului? In cazul in care zambetul Dvs nu va mai face sa va simtiti increzatori in propria persoana, veti fi bucurosi sa aflati ca acum exista solutii simple care va readuc zambetul pe buze.

Proceduri de cosmetica dentara

Alinierea dentara se realizeaza in mod frecvent din motive estetice, dar in primul rand (cel putin din punctul de vedere al medicului) cu scopul restabilirii functionarii corecte a aparatului dentomaxilar. Totodata alinierea dintilor contribuie la prevenirea cariilor si a bolilor parodontale.

 • Alinierea orizontala
 • Simetria
 • Linia zambetului
 • Linia gingiei
 • Latimea zambetului
 • Abrazurile

Albirea dintilor

Zambetul tau este biletul spre o infatisare mai tanara si mai increzatoare. Astazi, stomatologia estetica este o parte esentiala din arsenalul solutiilor anti-imbatranire. Oamenii obisnuiau sa mearga la medicul dentist pentru a-si rezolva o problema; astazi se duc pentru a imbunatati felul in care arata.

Fatete de portelan

Unul dintre factorii determinanti ai succesului social si profesional il reprezinta dintii sanatosi, insa acest lucru nu este suficient. Acestia trebuie sa fie si foarte frumosi, ca sa oferim celorlalti un zambet agreabil si ca sa ne simtim siguri si increzatori in propria persoana.

Fatetele dentare sunt indicate in cazul in care prezentati:

 • Spatii interdentare inestetice
 • Incongruenta dento-alveolara (“inghesuiri”dentare minore si moderate)
 • Coloratii intrinseci reduse si medii (tetraciclina si fluoroza)
 • Forme si dimensiuni inestetice ale anumitor dinti
 • Traumatisme dentare sau leziuni carioase insotite de pierderi moderate de substanta dentara
 • Dinti cu textura de suprafata neomogena

Coroane integral ceramice

Obtinem o schimbare esentiala a expresiei faciale si se poate modifica linia surasului, culoarea si  forma dintilor. Acestea sunt realizate din ceramica de inalta calitate si sunt aproape imposibil de deosebit de un dinte natural.

Intrebari si raspunsuri

De obicei pacientii nostri obtin zambetul visurilor lor in doua sedinte. La prima sedinta pentru fatete, dintii dumneavoastra sunt pregatiti iar la a doua sedinta, asezam fatetele permanente. Imaginati-va ca veti avea un nou zambet in mai putin de o luna – unul care chiar se potriveste fetei si personalitatii dumneavoastra si care va da increderea sa va exprimati pe dumneavoastra insiva.

Fatetele de portelan sunt pentru multi adulti o alternativa perfecta la aparatul dentar. Fatetele pot corecta forma dintilor care nu sunt aliniati corect, au lipsuri sau spatii. Pacientii mai in varsta, care si-au dorit dintotdeauna dinti mai drepti, dar nu doresc sa suporte ani de tratament cu aparat dentar, de obicei adora aceasta noua tehnica. De fapt, chiar daca ati folosit un aparat dentar in trecut, dar marimea si forma dintilor dumneavoastra nu va multumesc, fatetele s-ar putea sa fie solutia perfecta.

Fatetele dentare ceramice (porcelain veneers) sunt restaurarile cele mai fizionomice, dar si cele mai delicate. Se realizeaza prin tehnici de stratificare complexa determinata de oferta minima de spatiu, iar prepararea dintilor, amprentarea si cimentarea fatetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate, ce pot fi realizate numai de catre medici specializati.

Ceramica este unul dintre cele mai rezistente materiale. Astfel durata de viata a unei coroane ceremice integrale este la fel de mare ca durata de viata a unui dinte natural. Evident trebuie respectate toate conditii de igiena dentara care sunt respectate si in cazul dintilor naturali.

Datorita rezistentei deosebite asemanatoare cu smaltul dentar in cazul in care aveti coroane ceramice puteti manca orice chiar si alimente foarte tari. Evident ca si in cazul dintilor naturali pot exista accidente si coroanele ceramice se pot sparge.

Coroana dentara se aplica in cazul in care distructia dintelui este mare si este imposibila aplicarea fatetelor ceramice. Pentru schimbarea aspectului este necesara aplicarea coroanelor de ceramica integrala doar acolo unde nu por fi aplicate fatetele ceramice.

Coroana de ceramica integrala se realizeaza la fel ca orice alt fel de coroana. Se slefuieste dintele dupa care in acelasi sedinta se ia amprenta. Se realizeaza o coroana temporara care va proteja dintele/dintii pana ce lucrarea finala va fi gata . In laborator se confectioneaza coroana finala care apoi se cimenteaza definitiv in gura.

CUM NE GASITI

 • +40 722 61 58 11
 • office@dental-travels.eu
 • ADRESA DENTAL TRAVELS
  Str. Polona, nr.55, sector 1, Bucuresti
 • PROGRAM CLINICA DENTAL TRAVELS
  Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
  Sambata: Doar cu programare
  Duminica: Doar cu programare